Qui som?

CB PRAT  Un projecte esportiu, un projecte de convivència

            El Club de Bàsquet Prat, és una associació privada sense ànim de lucre, els objectius bàsics de la qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

             El seu àmbit principal d’actuació radica a Catalunya, però les activitats físiques i esportives no queden restringides a un àmbit territorial determinat. 

           L’entitat es regeix per la Llei Catalana de l’Esport i per les normes reglamentaries vigents en matèria esportiva que la despleguin en cada moment, com també, pels Estatuts i pels Reglaments aprovats per l’assemblea general i, subsidiàriament, aplica també les normes reguladores de la Federació Catalana de Basquetbol.

            El C.B. Prat, està radicat al Prat de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat de Catalunya i la seva seu es troba a l’avinguda Pare Andreu de Palma, 9 al Complex  Esportiu Municipal Estruch.

            El Club de Bàsquet, fundat a l’octubre de 1932 va adoptar l’actual nom de Club Bàsquet Prat a novembre de 1951 i des de llavors, de forma ininterrompuda i progressiva, ha dinamitzat el bàsquet Pratenc portant-lo  al actual reconeixement tant a l’àmbit del bàsquet català com del espanyol.

            El C.B. Prat acull a més de 300 esportistes federats, en 24 equips des de Premini a Sènior en competició a LEB Plata,  100 més a la seva Escola de Bàsquet i Psicomotricitat  i altres 40 més als Centre d’Ensenyament de la Ciutat.

            Els darrers anys, el Club ha potenciat el bàsquet femení amb 7 equips, present a totes les categories i amb un Sènior consolidat a Primera Catalana.

            Ofereix per a tothom, Estades, Casals i Campus d’estiu des de finals de juny fins començament de setembre amb una participació de més de 600 joves.

            Organitza el torneig Cadet,  clínics per a entrenadors, cursos de tecnificació per a jugadors i organitza els Jocs Escolars de Bàsquet de la Ciutat.

MISSIÓ

        Promoure la pràctica del bàsquet femení i masculí ,  tan a nivell de formació com a nivell de competició,   i el seus valors a la nostra ciutat,  contribuint al desenvolupament integral de les persones i la cohesió social a la nostra comunitat.

VISIÓ

              Volem ser un referent del bàsquet Pratenc i català per la qualitat del nostre joc, per la qualitat del nostre entrenament que harmonitza els ensenyaments tècnics amb la transmissió de valors esportius i de convivència.

            Volem oferir equips de alt nivell competitiu que serveixen per engrescar als pratencs amb el bàsquet i que serveixen de referència per a totes i tots els esportistes del club.

            Volem oferir equips on els pratencs puguin jugar, gaudir i progressar en el bàsquet al nivell més adient a la seva edat i desenvolupament tècnic.

            Volem ser un Club compromès amb la nostra Ciutat col·laborant amb l’esport i cultura local,   compromesos socialment per ajudar a la cohesió social dels nostres conciutadans,  i compromesos amb el nostre entorn i medi ambient.

            Volem professionalitzar la nostra gestió esportiva i organitzativa, incorporant persones i mitjans necessaris, per consolidar al llarg del temps el nostre projecte.

            Volem atraure més als Socis del Club, fent-los partícips tant de la nostra vida esportiva  com dels nostres valors i que percebin  clarament les avantatges de pertany al C.B. Prat.

VALORS

  Són Valors de la nostra Organització:

 • Generar coneixements  esportius, culturals i socials,
 • El lideratge social, esportiu, que cohesiona la gent de la nostra ciutat.
 • Treure el millor de les persones i els seus valors.
 • Utilitzar els coneixements i experiències per millorar.
 • Ésser un membre actiu de la nostra comunitat local.
 • El promoure la igualtat d’oportunitats.
 • El promoure  la igualtat de gènere.
 • Contribuir al crear cohesió social.

 Fomentem  els  VALORS  de l’esport :

 • L’amistat
 • L’esforç i constància
 • Responsabilitat i compromís
 • Sentit  d’equip
 • Respecte a les persones i normes comunes.
 • Esportivitat
 • Ganes de divertir-se jugant