Bases de Competició

REGLAMENT

 

1.- El Torneig Kdet 2015 organitzat pel CB Prat amb el patrocini de LISANT està dirigit a esportistes federats de categoria cadet (nascuts i nascudes els anys 1999 i 2000).

2.- Els setze equips participants formaran quatre grups diferents de quatre equips cadascun, amb sistema de competició i classificació iguals.

3.- Es jugaran dos semifinals i disputaran els guanyadors una final i els perdedors d’aquestes semifinals un partit per establir el tercer i quart lloc de cadascun dels grups.

4.- En els partits del torneig Kdet 2015 s’inscriuran, com a màximdotze jugadors a l’acta.

5.- Es recomana que els equips participants disposin de dos equipacions de colors diferents, donat que en cas de coincidència haurà de canviar l’equip que figura en el calendari de partits com a visitant.

6.- El temps de joc serà de 4 quarts de 8 minuts, amb un descans de 5 minuts entre el segon i el tercer quart, i d’ 1 minut entre els altres quarts.

7.- Els partits es jugaran segons el reglament FIBA que utilitza la FCBQ en les competicions que organitza.

8.- El Comitè de Competició del Torneig estarà format per un membre de la Junta Directiva del CB Prat i el Director Tècnic del club.

9.- L’organització no es responsabilitza dels accidents o les lesions que es puguin produir en el decurs del torneig. L’organització disposarà en cas necessari d’una farmaciola amb material de primera atenció (gel, embenatges, etc…). En aquest sentit creiem convenient tenir a disposició les fitxes federatives de l’actual temporada.

10.- L’organització i el Comitè de Competició es reserva el dret de modificar les presents bases de competició per tal de millorar el desenvolupament del torneig Kadet 2015.

11.- En finalitzar tots els partits es farà unes fotografies dels dos equips junts per a publicar en el blog del torneig.

12.- Al final de la darrera jornada es repartirà els trofeus als equips segons la seva classificació, els reconeixements individuals als jugadors i jugadores més destacats i uns obsequis de l’organització del torneig i de les empreses col·laboradores. És obligada la presència dels equips participants.