Benvinguda del President del Club

CONVOCATÒRIA

En aquesta sisena edició del Torneig de categoria Cadet que organitza el Club de Bàsquet Prat, durant els dies 30 i 31 de març, m’agradaria en primer lloc donar-vos les gràcies per voler-­nos acompanyar.

Després de provar-ho les darreres temporades, tornem a posar-nos a la vostra disposició per celebrar unes jornades de bàsquet a casa nostra. Com cada any, el Torneig no té cap cost pels equips participants.

Tot i que el nivell de competició ha estat en cada edició prou important, el que ens agradaria destacar és el bon ambient i la companyia entre tots els participants, que ja des de la primera edició es va poder viure a la pista del pavelló Joan Busquets.

Tornem a posar-hi tota la il·lusió per què surti tot de la millor manera possible, i l’organització compleixi totes les expectatives, tant dels companys de la Junta Directiva, Direcció Tècnica, de tots els nois i noies participants, així com del patrocinador principal i de les altres empreses col·laboradores.

Gràcies també a tots ells, per continuar confiant en nosaltres, en els delicats moments de crisi generalitzada que ara ens toca viure.

Per mi és un plaer donar-vos la benvinguda.

Tot esperant que vagi prou bé, i que compartiu unes jornades de bàsquet amb tots nosaltres al Prat, aprofito per enviar-vos una cordial salutació.

Arseni Conde Riera

President del Club Bàsquet Prat

Entrades recents

  1. I ara anirem pujant les fotos dels partits que resten. Comentaris tancats a I ara anirem pujant les fotos dels partits que resten.
  2. S’han lliurat els trofeus de la darrera jornada… Comentaris tancats a S’han lliurat els trofeus de la darrera jornada…
  3. Després d’un intens partit, el CB Prat es porta la primera plaça del Grup A. Comentaris tancats a Després d’un intens partit, el CB Prat es porta la primera plaça del Grup A.
  4. L’equip Draft Gramenet es proclama campió femení del Torneig Kdet 2015. Comentaris tancats a L’equip Draft Gramenet es proclama campió femení del Torneig Kdet 2015.
  5. I a les 20.00 Final entre CB Prat A i CB Nou Esplugues 2000. Comentaris tancats a I a les 20.00 Final entre CB Prat A i CB Nou Esplugues 2000.
  6. En pocs minuts Final Femenina entre Joventut Badalona i Draft Gramenet. Comentaris tancats a En pocs minuts Final Femenina entre Joventut Badalona i Draft Gramenet.
  7. Ja disposeu de les fotos de les semifinals femenins d’aquest matí. Comentaris tancats a Ja disposeu de les fotos de les semifinals femenins d’aquest matí.
  8. Draft Gramenet guanya al Sant Boi i passa a la Final amb el Joventut Badalona. Comentaris tancats a Draft Gramenet guanya al Sant Boi i passa a la Final amb el Joventut Badalona.
  9. La Penya guanya al CB Prat Femení per 37-47 Comentaris tancats a La Penya guanya al CB Prat Femení per 37-47