Entrades recents

  1. I ara anirem pujant les fotos dels partits que resten. Comentaris tancats a I ara anirem pujant les fotos dels partits que resten.
  2. S’han lliurat els trofeus de la darrera jornada… Comentaris tancats a S’han lliurat els trofeus de la darrera jornada…
  3. Després d’un intens partit, el CB Prat es porta la primera plaça del Grup A. Comentaris tancats a Després d’un intens partit, el CB Prat es porta la primera plaça del Grup A.
  4. L’equip Draft Gramenet es proclama campió femení del Torneig Kdet 2015. Comentaris tancats a L’equip Draft Gramenet es proclama campió femení del Torneig Kdet 2015.
  5. I a les 20.00 Final entre CB Prat A i CB Nou Esplugues 2000. Comentaris tancats a I a les 20.00 Final entre CB Prat A i CB Nou Esplugues 2000.
  6. En pocs minuts Final Femenina entre Joventut Badalona i Draft Gramenet. Comentaris tancats a En pocs minuts Final Femenina entre Joventut Badalona i Draft Gramenet.
  7. Ja disposeu de les fotos de les semifinals femenins d’aquest matí. Comentaris tancats a Ja disposeu de les fotos de les semifinals femenins d’aquest matí.
  8. Draft Gramenet guanya al Sant Boi i passa a la Final amb el Joventut Badalona. Comentaris tancats a Draft Gramenet guanya al Sant Boi i passa a la Final amb el Joventut Badalona.
  9. La Penya guanya al CB Prat Femení per 37-47 Comentaris tancats a La Penya guanya al CB Prat Femení per 37-47